SPLOŠNI POGOJI

Uporabo spletnega mesta podjetja ANOKSIDAL d.o.o. urejajo splošni pogoji. Z obiskom naše spletne strani potrjujete da ste seznanjeni s splošnimi pogoji in se z njimi strinjate. Pridržujemo si pravico do sprememb splošnih pogojev brez predhodnega obvestila.

Na spletni strani se bomo z rednim vzdrževanjem in posodabljanjem trudili zagotavljati pravilnost in ažurnost vsebin. Obiskovalcem ne zagotavljamo in ne prevzemamo odgovornosti za vsebinsko celovitost, ažurnost in točnost kot tudi ne za morebitno škodo povzročeno z uporabo teh spletnih strani oziroma njenih vsebin. Enako velja za druge spletne strani, ki so preko povezav dostopne preko naše strani. Povezave z tretjimi strinami vzpostavljate na lastno odgovornost in mi zanje ne prevzemamo odgovornosti. Na povezanih tretjih straneh tudi ne zagotavljamo zasebnosti in varnosti.

AVTORSTVO GRADIV
Tekstovne vsebine na spletni strani je pripravilo podjetje v sklopu svoje dejavnosti. Vsebine se v določenih delih nanašajo na izdelke tujih dobaviteljev, katerih poslovni partner je nape podjetje.

Fotografije uporabljene na spletni strani so pridobljene iz več virov in sicer:

  • uporabljene so lastne fotografije ki smo jih v sklopu našega delovanja fotografirali sami
  • uporabljene so fotografije poslovnih partnerje v delih ko so predstavljeni izdelki le teh poslovnih partnerjev
  • v določenih delih spletne strani so uporabljene simbolične licenčne fotografije s spletne strani Shutterstock

 

ZASEBNOST IN VARNOST

VARSTVO OSEBNIH PODATKOV

Spoštujemo vašo zasebnost in bomo vaše osebne podatke uporabili izključno za navedene namene. Vaše osebne podatke bomo skrbno varovali v skladu z zakonodajo, ki ureja varstvo osebnih podatkov (Uredba EU 2016/679, veljavni zakon o varstvu osebnih podatkov), pravila varstva zasebnosti in piškotkov.

UPRAVLJALEC OSEBNIH PODATKOV

Upravljavec osebnih podatkov, ki se obdelujejo skladno s temi pravili, je ANOKSIDAL d.o.o, Dragonja vas 36, 2326 Cirkovce.

POOBLAŠČENA OSEBA

Pooblaščena oseba za varstvo osebnih podatkov v podjetju je direktor, ki je dosegljiv na e-pošti tatjana.fric@anoksidal.si

 

POSREDOVANJE OSEBNIH PODATKOV

Zbranih osebnih podatkov na spletni strani ne posreduje tretjim osebam ali v tretje države.

ZBIRANJE OSEBNIH PODATKOV

  • SPLETNI OBRAZEC
    Z uporabo spletnega obrazca se strinjate s shranjevanjem in obdelavo vaših podatkov za namen komunikacije z našim podjetjem. Spletna stran uporablja obrazec preko katerega lahko uporabniki pošljejo povpraševanje. Podatki poslani preko obrazca se ne hranijo v podatkovni bazi na spletu, ampak so poslani na e-poštni naslov podjetja. Podjetje podatke uporablja izključno za obravnavo posamičnega povpraševanja. Podatki poslani preko obrazca se ne uporabljajo za namene dodatnega trženja.

ROK HRAMBE

Osebni podatki posameznika, ki so pridobljeni na podlagi privolitve, se lahko obdelujejo in hranijo, do izpolnitve namena zbiranja in obdelave oziroma do preklica dane privolitve posameznika. Posameznik lahko privolitev kadarkoli spremeni ali prekliče.

Osebni podatki, ki se zbirajo na podlagi predpisov, se hranijo skladno z zakonodajo, ki ureja njihovo zbiranje. Po zakonsko določenem preteku roka za hrambo se podatki zbrišejo.

PRAVICE POSAMEZNIKA

Skladno s predpisi, ki urejajo področje varstva osebnih podatkov, ima posameznik pravico dano privolitev kadarkoli preklicati, zahtevati vpogled, popravek, omejitev obdelave ali izbris osebnih podatkov, in sicer tako, da nas o tem obvesti pisno po pošti na naslov ANOKSIDAL d.o.o, Dragonja vas 36, 2326 Cirkovce. Na navedeni naslov lahko posameznik poda tudi ugovor v zvezi z obdelavo njegovih osebnih podatkov.

Posameznik pa lahko ugovor glede obdelave njegovih osebnih podatkov poda tudi neposredno pristojnemu nadzornemu organu, tj. Informacijskemu pooblaščencu Republike Slovenije.

RAVNANJE V PRIMERU KRŠITEV

V primeru kršitev varstva osebnih podatkov bo naše podjetje nemudoma izvedlo vse ustrezne ukrepe za zaščito pravic in interesov posameznika, skladno z veljavno zakonodajo in GDPR.

ZAŠČITA PODATKOV

Spletna stran je zaščitena s SSL certifikatom kar v nadaljevanju pomeni da so podatki šifrirani pri prenašanju preko spleta. Šifriranje nepoblaščenim osebam oteži ogled podatkov, ki se prenašajo med računalniki. Zato je malo verjetno, da je kdo prebral to stran, medtem ko je potovala po omrežju.

 

SPLETNI PIŠKOTKI

Spletna stran ne uporablja piškotkov tretjih strani (tako imenovanih “third-party cookie”) ki se uporabljajo za sledenje obiskovalcev, analize, druge funkcionalnosti ali ponovno trženje. Iz tega naslova na spletni strani ni potrebno dodatno dovoliti uporabo spletnih piškotkov.